Welkom bij Zakenkantoor Kelders

Zakenkantoor Kelders werd in 1984 opgericht, toen zaakvoerder Willy Kelders in bijberoep verzekeringen begon aan te bieden. Twintig jaar later, in 2004, besliste hij voltijds verzekerings- en kredietmakelaar te worden, waarbij hij op zoek gaat naar de beste verzekeringen en  kredieten voor particulieren, kleine zelfstandigen én sportclubs en -federaties. Een specifieke verzekering nodig of een lening op afbetaling, autofinanciering, hypotheek, zakenkrediet …? Wij helpen je graag verder. 

Onze missie

Mensen helpen, dat is de rode draad in ons verhaal. Al van bij het begin hechten we belang aan een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten. Daarom gaan we op vandaag ook nog steeds bij hen langs, zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van de persoonlijke situatie en de verzekeringen en kredieten hierop kunnen afstemmen. Ook bij expertises zorgen we dat we de klant ter plaatse kunnen ondersteunen. Dat is voor ons de enige manier om kwalitatief maatwerk en een goede service te bieden. 

Wij gaan er prat op met verschillende (niche)maatschappijen samen te werken, zodat we op een onafhankelijke manier de beste oplossing aan de klant kunnen voorstellen. Zo werken we onder meer met enkele nichemaatschappijen die gespecialiseerd zijn in sportverenigingen en (para)medisch personeel.
 

Ons team

Willy Kelders is de bezieler van en drijvende kracht achter Zakenkantoor Kelders. Sinds jaar en dag werkt hij alleen om zo een persoonlijke opvolging en aanpak te kunnen blijven garanderen aan zijn klanten. Naast de vele verzekeringen waarover hij je kan adviseren, kan je bij Willy ook terecht voor allerlei kredieten. Hij specialiseerde zich doorheen de jaren bovendien in erfrecht en successieplanning. Door zijn eigen sportieve achtergrond begeleidt hij tot slot ook heel wat sportclubs en sportfederaties.
 

Willy Kelders
Willy Kelders
Zaakvoerder