Bescherm jezelf en anderen tegen de alledaagse kleine ongelukjes

Een klein ongelukje is snel gebeurd. Bescherm jezelf tegen de financiële gevolgen van ongevallen die je in je privéleven veroorzaakt.

Ontvang een offerte

 

Wat verzekert de BA Familiale?

De BA Familiale is een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid die een deel van de kosten die verbonden zijn aan ongevallen in de privésfeer draagt. Deze verzekering wordt daarom ook wel eens ‘verzekering privéleven’ genoemd. Let wel, je bent met deze polis niet beschermd tegen de risico’s die door een andere verplichte BA-verzekering moeten zijn gedekt, zoals de verplichte Autoverzekering. Stel dat je hond bijvoorbeeld schade aanricht in de tuin van je buren, of je zoon breekt een ruit met zijn voetbal, dan ben je wel verzekerd en betaal je enkel de franchise.
 

Bescherm jezelf, je minderjarige kinderen en je voogden.

Jij bent verantwoordelijk voor de schade die je zelf aanricht in je privéleven, maar ook voor je minderjarige kinderen en je voogden. Dek je in tegen de financiële gevolgen van ongewilde ongelukjes met een BA Familiale.

Contact

Iedereen heeft een burgerlijke aansprakelijkheid

Elke burger heeft de verplichting om schade door jezelf of door mensen voor wie je verantwoordelijk bent te herstellen of te vergoeden. Dat is je burgerlijke aansprakelijkheid. Omdat het prijskaartje van een ongewild ongeval hoog kan oplopen, is er de BA Familiale. Zowel tijdens het sporten als thuis, in de tuin of zelfs op hotel ben je hiertegen beschermd door deze polis. Het is geen verplichte verzekering, maar elke verzekeringsmakelaar zal je aanraden om deze af te sluiten. 

Wie is verzekerd door de BA Familiale?

Niet alleen jijzelf en je kinderen of voogden worden beschermd door deze polis, ook alle andere mensen met wie je onder hetzelfde dak woont, zijn verzekerd. Is er sprake van co-ouderschap en zijn de kinderen om de week bij jullie, maar zijn ze niet bij jullie gedomicilieerd? Dan zijn zij toch verzekerd. Ook mensen die tijdelijk bij je verblijven, zoals een au-pair, kunnen verzekerd worden, mits je je verzekeraar hiervan op de hoogte brengt. Ook de poetsvrouw of de buurvrouw die voor je huisdieren zorgt als je op reis bent, worden door jouw verzekering gedekt. En zo kunnen we nog even doorgaan. Elke polis is anders. Vertel je verzekeringsmakelaar wat jouw situatie is, zodat hij de beste oplossing voor jou kan voorstellen.

 

Bespaar jezelf heel wat zorgen met een BA Familiale.

De rekening ten gevolge van een klein ongelukje kan snel aantikken. Met een BA Familiale ben je beschermd tegen schade die je in je privésfeer aanricht. Je verzekeringsmakelaar kan deze polis helemaal op jouw situatie afstemmen.

Contact