Jij en je gezin gerustgesteld met een verzekering Gewaarborgd inkomen

Word je als zelfstandige ziek, dan krijg je van het ziekenfonds zo’n 900 tot 1500 euro uitgekeerd, afhankelijk van je situatie. Deze uitkering is niet aangepast aan je levensstandaard en kan, afhankelijk van het bedrag, misschien te weinig zijn om je huidige levensstijl aan te houden. Met een gewaarborgd inkomen krijg je daarbovenop een extra uitkering.

Contact

Arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval

We wensen het je niet toe, maar ook als zelfstandige kan je ziek worden of kan je een ongeval hebben. Als je voor langere tijd niet kunt werken, dan kan je met het bedrag dat je van het ziekenfonds krijgt je levensstandaard niet lang behouden. De polis Gewaarborgd inkomen biedt de oplossing: bovenop je ziekte-uitkering krijg je ofwel op geregelde tijdstippen een rente uitgekeerd of, eerder uitzonderlijk, eenmalig een kapitaal uitbetaald. Deze extra uitkering zal jou helpen om je inkomensverlies te compenseren.

Wees zeker van je inkomen als zelfstandige, ook bij ziekte of een ongeval.

Als zelfstandige ben je minder beschermd tegen inkomensverlies dan werknemers. Gelukkig kan je het verschil in uitkering opvangen met een polis Gewaarborgd inkomen. Vraag advies aan je verzekeringsmakelaar.

Contact

Geen verplichte arbeidsongevallenverzekering voor zelfstandigen

Terwijl er voor werknemers verschillende verzekeringen bestaan om hen te beschermen tegen de financiële gevolgen van hun arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval, bestaat dit voor zelfstandigen niet. Dergelijke zaken worden in zekere mate wel gedekt door de sociale zekerheid, maar de omvang van de vergoedingen is eerder beperkt. Wil je zeker zijn van je inkomen, ook wanneer je niet kunt werken door ziekte of een ongeval? Dan is een verzekering Gewaarborgd Inkomen zeker interessant. Je sluit deze verzekering best zo vroeg mogelijk af om er het meeste voordeel uit te halen.
 

Hier ben je zeker van met een gewaarborgd inkomen

Naast de wettelijke vergoeding via je ziekenfonds biedt de verzekering Gewaarborgd Inkomen je een maandelijkse uitkering en terugbetaling van je premie. Die uitkering ontvang je in de meeste gevallen na de eerste dertig dagen arbeidsongeschiktheid. Afhankelijk van de mate waarin je arbeidsongeschikt bent, word je pro rata of volledig vergoed. Het belangrijkste voordeel van deze polis is de gemoedsrust die ze voor jou en je gezin met zich meebrengt. De premie is tot slot volledig aftrekbaar van je beroepsinkomen.

 

Stel je levensstandaard veilig en kies zelf hoeveel je gewaarborgd inkomen bedraagt.

Met een verzekering Gewaarborgd inkomen kan je zelf kiezen welk bedrag je laat verzekeren. Je verzekeringsmakelaar geeft je hiervoor graag professioneel advies op maat.

Contact